Reis Fejzić primio ministra trgovine u Vladi Republike Turske Hayati Yazici'a

Reis Fejzić sa Ministrom Yazici’om
Reis Fejzić sa Ministrom Yazici’om

Podgorica – Danas je reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić primio ministra trgovine i carina Republike Turske Hayati Yazici'a, koji je posjetio Mešihat u društvu ambasadora Republike Turske u Crnoj Gori, Mehmet Niyazi Tanilira. U veoma srdačnom i prijateljskom razgovoru u prostorijama Mešihata reis Fejzić je izrazio dobrodošlicu ministru Yaziciu i zahvalio mu se na izdvojenom vremenu i na tome što je smatrao shodnim da posjeti sjedište muslimana u Crnoj Gori. “Možda su naše prostorije male , ali naša srca su veoma prostrana za sve ljude a posebno naše prijatelje”, rekao je reis Fejzić.

3On je upoznao gosta o stanju i položaju islamske zajednice i vjernika u Crnoj Gori.  Ministar Yazici se zahvalio reisu na srdačnoj dobrodošlici te izrazio svoju sreću da Islamska zajednica iz dana u dan postiže zavidne rezultate na opšte dobro svih.

Zajednički je konstatovano da Republika Turska i Crna Gora imaju jako dobre odnose što dodatno ohrabruje i dobru saradnju svih institucija u obje zemlje.

Ministar Yazici je danas posjetio i Odbor IZ-eu Baru te završne radove na islamskom centru u tom gradu, gdje mu je domaćin bio predsjednik Sabora IZ-e i Glavni imam u Baru Muidin ef. Milaimi.

2

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.