Reis Fejzić primio predstavnike sportske ekipe Mešihata

 Reis sa predstavnicima sportske ekipe

Reis sa predstavnicima sportske ekipe

Podgorica – Danas je Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić primio predstavnike sportske ekipe upošljenika u Islamskoj zajednici. Oni su upoznali reisa o nedavno održanim sportskim igrama upošljenika Islamskih zajednica u regionu koji su održani u Ulcinju i čiji je domaćin bila naša Islamska zajednica. Učesnici su upoznali reisa Fejzića da je po svim učesnicima sa strane ovo bila do sada najbolja organizacija, te da se nisu žalili kako bi svojim trudom musafirima učinili ugodan boravak.

Glavni vođa ekipe inače profesor medrese “Mehmed Fatih” u Podgorici Mirsad Ademović je upoznao reisa i o uspjehu na sportskom polju naše ekipe koja je u ukupnom plasmanu zauzela solidno 3 mjesto iza ekipa Sandžačkog i Tuzlanskog muftijstva.
Reis Fejzić je pohvalio aktivnosti koje su naši predstavnici imali prilikom sportskih susreta naglasivši da  je “najbitnije od svega biti dobar domaćin a što ste vi vašim radom zasigurno bili , jer sve infornacije koje dolaze ukazuju da ste uradili posao za svaku pohvalu.
Drago mi je da ste povereni emanet organizacije očuvali na najbolji način”, naglasio je reis Fejzić.
Na kraju vođa ekipe pro.f Ademović  uručio dres ekipe našeg Mešihata reisu Fejziću sa brojem jedan, kao prvom čovjeku Islamske zajednice.
Pored profesora Ademovica prijemu su prisustvovali:
Džemal Dacić, Denis Martinović, Sadmir Hadžijić, Emir Dacić i Fuad Ljuljanaj. 

 

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.