Prva konstitutivna sjednica Mješovite komisije za praćenje sprovođenja Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa između Vlade Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori

GetImage.aspxČlanovi Mješovite komisije ispred Vlade Crne Gore i predstavnici Islamske zajednice u Mješovitoj komisiji Crne Gore, održali su Prvu konstitutivnu sjednicu Mješovite komisije za praćenje sprovođenja Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa između Vlade Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori, 05. juna 2014. u prostorijama Ministarstva za ljudska i manjinska prava.
Na konstitutivnoj sjednici otvorena su određena pitanja od interesovanja u pogledu implementacije Ugovora o uređenju odnosa od zajedničkog interesa između Vlade Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori.
Predstavnicima Islamske zajednice kopredsjedavajući ministar dr Suad Numanović u ime članovi Mješovite komisije ispred Vlade Crne Gore ponudio je na usvajanje Poslovnik o radu, na osnovu kojeg će funkcionisati ovo zasebno tijelo.
Naredni sastanak utvrdiće se kroz zajedničku inicijativu obije strane.
Izvor: Ministarstvo za ljudska i manjinska prava

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.