Reis Rifat Fejzić primio ambasadora SAD-a u Crnoj Gori Roderika Mura

Roderik Mur i reis Rifat ef. Fejzić
Roderik Mur i reis Rifat ef. Fejzić

Podgorica – Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić danas je primio u sjedištu Mešihata u Podgorici ,u oproštajnu posjetu ambasadora SAD-a u Crnoj Gori, Roderika Mura.

U otvorenom i srdačnom razgovoru, obostrano je konstatovano da je saradnja Islamske zajednice sa američkom ambasadom bila na visokom nivou. Reis Fejzić je iskazao zahvalnost ambasadoru Muru na uvažavanju najviše Islamske institucije u Crnoj Gori i razumijevanju za njene potrebe i probleme sa kojim se suočava.

– Sigurni smo da će se saradnja sa Vašom ambasadom i budućim ambasadorom nastaviti, te da vaša pomoć i potpora neće izostati. Dali ste doprinos učvršćivanju saradnje, na različite načine, a posebno prisustvom mnogim svečanostima, vjerskim skupovima i manifestacijama koje je organizovala ova institucija, širom Crne Gore.- kazao je reis Fejzić

Ambasador Mur se zahvalio na toplom i srdačnom prijemu, uz konstataciju da je tokom svog mandata imao prijateljske odnose sa Islamskom zajednicom.

– Izuzetno cijenim rad Islamske zajednice koja svojim djelovanjem i mudrim potezima doprinosi unaprijedjivanju suživota i multireligijskog sklada u Crnoj Gori.- kazao je Roderik Mur

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.