Bajramska čestitka gosp. Ivana Brajovića

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao reisu Rifatu ef. Fejziću i svim pripadnicima Islamske zajednice u Crnoj Gori, predstojeći praznik Kurban-bajram:

„U ime Skupštine Crne Gore i lično ime upućujem iskrene čestitke povodom Kurban-bajrama, uz želju da pripadnici Islamske zajednice ovaj praznik nade i vjere u bolju budućnost, provedu zdravo i radosno sa svojim bližnjima. 

Neka ovo bude još jedna prilika za isticanje važnosti zajedništva i međusobnog povjerenja u odgovornom suočavanju sa zdravstvenim i drugim izazovima.

U Crnoj Gori vijekovima žive pripadnici brojnih vjera, nacija i kultura. Taj opstanak naših različitosti danas predstavlja najbolju potvrdu istinskih vrijednosti građanskog društva, afirmaciju modernog društvenog koncepta, ujedno i najčvršću odbranu od iskušenja kojima su izloženi društvo i država.

Zdrave i srećne praznične dane želim i pripadnicima crnogorske dijaspore koji slave ovaj praznik, uz izraze poštovanja za solidarnost i lojalnost svojim sunarodnicima i matičnoj državi.“

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.