U shtrua iftar për 700 persona

Me 09.06.2018. në hotelin Mediteran në Ulqin, u shtrua iftar për rreth 700 përsona. Bashkësia islame me donacion nga shoqata ISKED nga Turqia shtroi iftar. Në fillim pas ezanit të kënduar nga imami nga turqia Ismail Yigit, Fjalen e mori kryeimami mr. Ali ef. Bardhi ku i pershendeti te pranishmit dhe falenderoi donatorët nga Stambolli. … Opširnije