Predsjednik Opštine Rožaje sa saradnicima obišao Odbor Islamske zajednice

20150407_102811_resizedPredsjednik opštine Rožaje, Ejup Nurković, sa delegacijom u sastavu, predsjednik Skupštine Rožaje- Husein Kurtagić, potpredsjednik opštine Rožaje- Idriz Nurković, glavni administrator- Redžep Kurbardović, šef Kabineta-Ismet Kalač, šef protokola-Mensur Kalender, je danas posjetio Odbor Islamske zajednice Rožaje.
Delegaciju Opštine Rožaje su primili predsjednik OIZ Rožaje Ernad ef. Ramović, glavni imam Rejhan ef. Hot, sekretar OIZ Ramiz ef. Lubider, Eldin ef. Pepić, Rahman ef. Nurković i Amer ef. Dautović.
Na sastanku je zajednički konstatovano da je Odbor Islamske zajednice Rožaje važan faktor i institucija za naš grad te da će tako i ubuduće biti. Opština Rožaje će pomoći u domenu mogućnosti daljnjem unapredjenju, očuvanju i jedinstvu islamske zajednice.
Bilo je govora i o određenim projektima od zajedničkog interesa, te o zahtjevima koje je islamska zajednica upitila prema Opštini a koji su u svrhu što boljeg funkcionisanja OIZ-e, a sve u interesu građana-vjernika.
Ova posjeta je pozitivan signal prema vjernicima i prema OIZ-u, od strane lokalne samouprave i on je kao takav i dočekan od Islamske zajednice.
Mi se nadamo da će ovakvih posjeta biti i u buduće i da će rezultati ovakvih zijareta ubrzo biti dostupni vjernicima kroz realizaciju i rješenje predviđenih projekata.

20150407_102918_resized 20150407_113639_resized unnamed4_resized unnamed-13_resized unnamed-13-1_resized unnamed-32_resized unnamed-41_resized

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.