REIS UPUTIO ČESTITKU POVODOM DANA HRVATSKOG NARODA U CG

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifat ef. Fejzić, jučer je uputio predsjedniku HGI-ja Adrijanu Vuksanoviću i Zvonimiru Dekoviću, predsjedniku HNV-a, povodom 13.1., Dana hrvatskog naroda u Crnoj Gori, u svoje osobno ime i u ime Islamske zajednice iskrene čestitke. Čestitka reisa Fejzića je primjer tolerancije i uvažavanja različitosti te je i telefonskim razgovorom s … Opširnije

Haxhi-Smail Sulejman Muja (29.07.1959.-31.10.2020.)

BASHKËSIA ISLAME NËSIA ISLAME NAJSTROS, HUMBË VEPRIMTARIN DHE SEKRETARIN E KËTIJ INSTITUCIONI-ALLAHU E MËSHIROFTË Në familjen Muja, në lagjen Ftjan të trevës së Krajës, trevë e cila, pas Kongresit famëkeq të Berliniti, i përket Komunës së Tivarit, në një familje të njohur me tradita patriotike e atdhetare e mbi të gjitha me ato fetare, më … Opširnije