Reis Rifat Fejzić uputio čestitku novoizabranom reisu IZ-e Turske prof. dr. Mehmet Gormezu

Reis Rifat ef. Fejzić i reis Turske prof. dr. Mehmet Gormez
Reis Rifat ef. Fejzić i reis Turske prof. dr. Mehmet Gormez

Podgorica – Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat Fejzić uputio je čestitku novoizabranom reisu Islamske zajednice Turske prof. dr. Mehmet Gormezu. Reis Fejzić je u poruci poželio novoizabranom reisu Gormezu puno uspjeha u rukovođenju Islamskom zajednicom.

“Molimo Boga Uzvišenog da u toku Vašeg mandata, Islamska zajednica Turske i Islamska zajednica u Crnoj Gori, postignu zacrtane ciljeve i realizuju sve svoje projekte” – kazao je Fejzić.

Reis Fejzić je istakao i izuzetno dobru saradnju dvije Islamske zajednice, koja je ostvarena u prethodnom periodu, te da očekuje da će ona biti još više unaprijeđena kroz brojne zajedničke projekte .

“Uvaženi reise Gormez, srećan sam što sam dugo lični prijatelj sa Vama, te sam siguran da će to prijateljstvo biti još jača potpora našim zajedničkim projektima kojima se učvršćuje veza Islamske zajednice u Crnoj Gori sa jednom od najjačih Islamskih zajednica na svijetu” – rekao je Fejzić.

Reis Fejzić se u telefonskom razgovoru, zahvalio odlazećem reisu IZ-e Turske prof.dr Ali Baradkogluu za „iskrenu i bratsku saradnju“ i doprinosu i pomoći u razvoju Islamske zajednice u Crnoj Gori.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.