Reis Fejzić u radnoj posjeti Bijelom Polju

 
Reis Fejzić sa saradnicima u Bijelom Polju
Reis Fejzić sa saradnicima u Bijelom Polju

Bijelo Polje – Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić boravio je juče, 09. marta 2011. godine u radoj posjeti Bijelom Polju. Reis Fejzić u pratnji predsjednika Odbora IZ-e Bijelo Polje prof. Amera ef. Šukurice, boravio je na zvaničnom sastanku sa predsjednikom Opštine Bijelo Polje, gospodinom Aleksandom Žurićem.

Sastanak sa predsjednikom Opštine Bijelo Polje  je održan povodom razmatranja inicijative Odbora za izgradnju džamije u Bijelom Polju, te pitanja obezbjeđivanja zemljišta za gradsko groblje.

Reis Fejzić je izrazio zadovoljstvo što je na poziciju čelnog čovjeka opštine došao mlad čovjek sa kojim očekuje da će Islamska zajednica ostvariti korektnu i konstruktivnu saradnju. Nakon toga, reis je sa saradnicima obišao ponuđenu lokaciju za džamiju u naselju gornja Pruška, a potom i lokaciju u naselju Nedakusi, gdje je otkupljeno zemljište za izgradnju džamije u ovom naselju, i gdje su otpočeti radovi na pripremanju terena za izgradnju.

Ovom prilikom, reis je izrazio zadovoljstvo napretkom u pogledu infrasturnog razvoja Odbora Islamske zajednice Bijelo Polje, ističući da postoji raskorak između želje i mogućnosti. Izgradnjom infrastukture, prvenstveno džamija, sa želje da muslimani ovog grada dobiju mogućnost praktikovanja svoje vjere, prelazi se na stvarnos u kojoj su te želje moguće i ostvarive.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.