Reis Fejzić čestitao gospodinu Hasanu Čengiću izbor za predsjednika Sabora IZ u BiH

Islamska-Zajednica-u-Crnoj-GoriReis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić je uputio čestitku novoizabranom predsjedniku Sabora Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini gospodinu Hasanu Čengiću. U čestitci se navodi:

Poštovani gospodine Čengiću,

U svoje i u ime Islamske zajednice u Crnoj Gori čestitam Vam izbor za predsjednika Sabora Islamske zajedenice u Bosni i Hercegovini.
Vaša radna biografija svjedoči neumornu angažiranost čovjeka na promoviranju islamskog svjetonadzora. To mi daje za pravo da iznesem čvrsto uvjerenje da je Islamska zajednica i BiH i ovog puta napravila pravi izbor. Jaka Islamska zajednica u BiH predstavljala je i predstavlja bratski oslonac i našoj Islamskoj zajednici u Crnoj Gori. Siguran sam da će sa Vama na čelu Sabora Islamske zajednice taj odnos ostvariti punu afirmaciju.

Želim Vam dobro zdravlje i uspjeh u radu.

Primite srdačne selame i izraze osobitog poštovanja.

Reis,
Rifat Fejzić

image-9be8a68c984728d9dd004ffc2a3bad2734e1305280bfbc4a1ae4c32b78974815-V

1 komentar na “Reis Fejzić čestitao gospodinu Hasanu Čengiću izbor za predsjednika Sabora IZ u BiH”

  1. Gospodine Cengicu cestitam vam na izboru presjednika sabora IZ BiH, ali vam zatvaram istureno odjeljenje ucenje Kurana u Rozajama, zar ovo nije dvolicno gospodine Fejzicu, sramota, pa se cudimo na cetnike, njima treba cestitati na njihovom uspjehu kad su uspjeli uci u IZ da rovare, sta mi treba da trazimo da nam tijelo zivi dok nam mozak umire? Zar umet nije cijeli Islamski svijet, a vi ne da nas ne odvajate od umeta vec nas odvajate od Babe, Majke, Brace, Sestara, cak i svojeg Evlada, ko ga se mi ovdje bojimo ???Allaha???

    Komentariši

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.