MESAZH NGUSHËLLIMI ME RASTIN E VDEKJES SË ISH-MYFTIUT TË KOSOVËS, DR. REXHEP BOJA

Povodom preseljenja na Ahiret bivšeg muftije IZ-e Kosova i Ambasadora Republike Kosova u Saudijskoj Arabiji dr Rexhepa Boje, reis IZ Rifat ef. Fejzić je poslao pismo hatername muftiji Kosava Naimu Trnavi. Me hidhërim të thellë mësuam lajmin e vdekjes së ish-Myftiut të Kosovës, Dr. Rexhep Boja. Ai ishte një prijës fetar model dhe i devotshëm, … Opširnije