REIS FEJZIĆ UPUTIO PISMO ZAHVALNOSTI AMBASADI UAE

Danas je reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić uputio pismo zahvalnsti Ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Podgorici. U ime Islamske zajednice u Crnoj Gori i njenih pripadnika, reis je uputio zahvalnost čelnicima Ujedinjenih Arapskih Emirata, vladi i narodu, na brizi i nesebičnoj pomoći koja kako proteklih godina, tako ni u proteklim kriznim periodima nije zaboravila niti zapostavila Crnu Goru, njene građane i Islamsku zajednicu.

Reis je u pismu naglasio duboku zahvalnost koju duguje Ambasadi Emirata u Podgorici, koja je posebno u proteklom ramazanu obezbijedila i zajedno sa Islamskom zajednicom realizovala projekat dodjele ramazanskih paketa pomoći porodicama kojima je u ovom periodu ta pomoć izuzetno značila. Ovu pomoć su obezbijedile organizacije Halifa bin Zajid Al Nehjan i Zajid bin Sultan Al Nehjan, a čija pomoć je dostavljena za više od 542 porodice u Ulcinju, Podgorici-Tuzima i Bar.

Reis je dalje naglasio da je posebna impresija koju je ova pomoć ostavila kod korisnika pomoći nešto što oslikava pravi duh potpomaganja u dobru i širenja dobrote.

„Na kraju, u ime svih koji su dobili pomoć u projektu ramazanske pomoći, upućujem srdačnu zahvalnost državi Ujedinjeni Arapski Emirati i njenom predstavniku Ambasadi u Podgorici, kao i donatorima, želeći im kontinuirani uspjeh i plodnonosnu saradnju na različitim poljima“, zaključio je reis Rifat ef. Fejzić.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.