Produženje roka za upis u Medresu “Mehmed Fatih”

ISLAMSKA ZAJEDNICA U CRNOJ GORI

MEDRESA ” MEHMED FATIH”

 Produzenje roka za prijavu na konkurs

Zbog  velikog broja učenika koji nisu bili u mogućnosti da upotpune dokumentaciju za prijavu na konkurs te da preuzmu svjedočastvo o završnom razredu osnovne škole, Upravni odbor medrese je donio odluku o produžetku roka za prijavu na konkurs do 20.06.2020.

——————————————

BASHKËSIA ISLAME NË MAL TË ZI

MEDRESEJA  “MEHMED FATIH”

Zgjatja e afatit për aplikim në konkurs

Për shkak të numrit të madh të nxënësëve  që nuk ishin në gjendje të plotësojnë dokumentacionin për të aplikuar në konkurs dhe për të marrë çertifikatën e klasës përfundimtare të shkollës fillore, Bordi Drejtues i Medresesë vendosi që të zgjasë afatin e aplikimit në konkurs deri më 20.06.2020.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.