Lažna najava TV gostovanja – Saopštenje za javnost Mešihata Islamske zajednice u Crnoj Gori

Mešihat Islamske zajednice u Crnoj Gori
Saopštenje za javnost
Obzirom da se na portalu sandzakpress.net pojavila najava učešća reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori u emisiji “Pretres” na Sandžak televiziji,  osjećamo potrebu da širu javnost izvijestimo o sledećem:Na poziv kojeg je putem e-maila uputio Salahudin Fetić, a kojeg potpisuje Almedin Hamzić, reis Fejzić lično ni posredno, zvanično niti nezvanično, formalno ni neformalno nije potvrdio svoje učešće u pomenutoj emisiji.
Razlozi odbijanja učešća su jasni, najprije što ne priliči da reis vodi polemiku sa razriješenim dojučerašnjim službenikom zajednice na čijem je čelu, na televiziji koja negira integritet samog reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori nazivajući ga “samoproglašenim”, “samozvanim”, “režimskim”, i slično.

Najava učešća bez prethodne potvrde govori o profesionalnosti autora emisije, koji objavljivanjem najave bez potvrde želi obmanuti javnost da je reis Rifat ef. Fejzić odustao od razgovora.
Ovim saopštenjem upoznajemo javnost da reis Rifat ef. Fejzić nije odustao od učešća u emisiji, već uopšte nije ni pristao! Ovakve bombastične najave su samo potvrda pokušaja da se tabloid sandzakpress.net vrati sa puta posrnule senzacionalnosti i zadobije veću pažnju javnosti, naročito dijaspore.
Za Islamsku zajednicu u Crnoj Gori, senzacija bi bila da sandzakpress.net objavi/najavi neku istinu! Do tada, pomoćniku muftije sandžačkog za južni Sandžak i da'vu preostaje da dijalog večeras vodi sam sa sobom, što u ostalom sve češće i čini.
Screenshot_2015-10-19-15-59-41

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.