Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović primio reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifata ef. Fejzića

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat ef. Fejzić je ovom prilikom informisao člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića o aktivnostima koje Islamska zajednice sprovodi, te o odnosima i prilikama unutar IZ kako Bošnjaka, Albanaca tako i ostalih, čiji je položaj u Crnoj Gori zadovoljavajući.

Reis Fejzić je izrazio zadovoljstvo u pogledu napora koje je član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović poduzeo u postizanju međubošnjačkog dijaloga u BiH, i napretka koji je u tom pogledu postignut.

Sagovornici su zajednički osudili teroristički napad u Parizu, čime je, konstatirano je, još jednom nanijeta neprocjenjiva šteta islamu, kao vjeri koja je utemeljena na postulatima mira i tolerancije.

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović je ukazao na značaj potrebe za intenzivnijom komunikacijom među bošnjačkim predstavnicima u dvije susjedne zemlje. Naglasio je spremnost za ulaganjem dodatnih napora u tom pravcu.

Reis Fejzić je na kraju izrazio iskrenu zahvalnost članu Predsjedništva BiH Bakiru Izetbegoviću za ukupnu podršku koju u kontinuitetu pruža Bošnjacima i svim muslimanima u Crnoj Gori.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.