Akcija čišćenja snijega u krugu medrese “Mehmed Fatih”

Medresa "Mehmed Fatih" u Podgorici
Medresa "Mehmed Fatih" u Podgorici

Podgorica – Zbog velikih sniježnih padavina koje su zadesile Crnu Goru a posebno centralni dio gdje se nalazi naša medresa, Uprava medrese “Mehmed Fatih” u Podgorici pozvala je upošljene profesore, vaspitače i tehničko osoblje radi uklanjanja snijega sa krova i iz kruga medrese. Prema tome, u datoj akciji je učestvovalo dvadesetak ljudi.

Zbog uvođenja vanrednog stanja u državi, Uprava medrese “Mehmed Fatih” je ponovo odložila početak nastave do ponedjeljka, 20.02.2012. godine.

Uprava medrese “Mehmed Fatih”

Profesori i vaspitači medrese "Mehmed Fatih" u akciji
Profesori i vaspitači medrese "Mehmed Fatih" u akciji
Akcija čišćenja snijega u krugu medrese
Akcija čišćenja snijega u krugu medrese

4 komentara na “Akcija čišćenja snijega u krugu medrese “Mehmed Fatih””

  • Svaka čast za Islamsku zajednicu i za Medresu posebno.

   Možda je Opština Rožaje kopirala neke aktivnosti Islamske zajednice poštovani Emire, nema šta Islamska zajednica da kopira od te Opštine, očigledno da ti nije nešto jasno u vezi toga, i bolje bi bilo da kopira, jer sve što je dosad Islamska zajednica uradila bilo je u korist muslimana u Crnoj Gori, a za druge da ne pominjem. Samo pogledaj u zadnje vrijeme šta je sve uradila Islamska zajednica, ili pogledaj u zadnjih nekoliko godina, pa će biti sve jasno. Islamska zajednica je u usponu, to se vidi na svakom polju, samo naprijed braćo.

   Es-selamu alejkum.

   Komentariši

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.