Šef ureda za Balkan iz Kuvajta u prvoj zvaničnoj posjeti IZ u Crnoj Gori

Reis Fejzić: U saradnji sa ljudima dobre volje nismo selektivni.

Reis Rifat ef. Fejzić u društvu pomoćnika Enis ef. Burdžovića, upravnika ženskog odjeljenja medrese Redžep ef. Murića i prof. Admir ef. Zekića primio je šejha Mahmud Sakr Al Nedždija, šefa ureda za Balkan u organizaciji Ihja’u-Turas iz Kuvajta. U pratnji Muhammed ef. Ikanovića, šejh En-Nedždi je posjetio medresu Mehmed Fatih u Podgorici i Rožajama. Obzirom da je posjeti prethodilo potpisivanje Sporazuma o saradnji između Islamske zajednice i ove organizacije, gost je izrazio zadovoljstvo ukazanom prilikom da putem zvanične Islamske zajednice, njenih ustanova i službi, ima priliku da doprinese boljitku muslimana u Crnoj Gori.
Reis Fejzić se zahvalio na posjeti šejhu En-Nedždiju ističući da Islamska zajednica u pogledu saradnje sa organizacijama, ustanovama i dobrotvorima ne pristupa selektivno, napominjući da kuvajtske vladine i nevladine organizacije doprinose radu Islamske zajednice u Crnoj Gori. “Ljudi dobre volje, uvijek su dobrodošli kao partneri Islamske zajednice u Crnoj Gori”.
Na sastanku je postignuta saglasnost da naredni koraci nakon ozvaničenja saradnje idu u pravcu konkretizacije aktivnosti i zajedničkih projekata.9D54D449-EDD6-4EAD-AF9C-40EC86F084AB 25928A3E-F6FE-4E6E-AFDC-2A4F6A42E0C8E5D561DA-CBFB-4A75-96F4-69A64E1EF1C9

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.