Reis Rifat ef. Fejzić sa saradnicima u službenoj posjeti Kuvajtu

Reis Fejzić sa ministrom Vakufa KuvajtaPrvog dana službene posjete Kuvajtu 04.10.2015. godine  reis Rifat ef. Fejzić sa saradnicima Omer ef. Kajoshajem, Enis ef. Butdžovićem i Bajram ef. Pepićem, posjetili su Ministarstvo vakufa ove zalivske zemlje. Reisa Fejzića je primio  ministar vakufa Jakub es-Sani’. U prijateljskom razgovoru reis Fejzić se zahvalio ministru na srdačnom prijemu i iskazao zahvalnost na dosadašnjoj plodotvornoj saradnji i pomoći u realizaciji – za Islamsku zajednicu i muslimane u Crnoj Gori – važnih projekata.

image“Dosadašnja saradnja je potvrdila brigu i posvećenost vas, vašeg ministarstva i kuvajtskog naroda pitanjima koja stoje na vrhu prioriteta Islamske zajednice u Crnoj Gori. Pored  realizovanih projekata nadamo se nastavku saradnje i pomoći u projektima koji su trenutno u fazi realizacije”, kazao je reis Fejzić.

Ministar Sani’ se zahvalio reisu Fejziću na posjeti, ističući da će ministarstvo na čijem je čelu ostati posvećeno pomoći Islamskoj zajednici u Crnoj Gori, u svim važnim pitanjima i izazovima koji stoje pred ovom zajednicom.

Delegacija Islamske zajednice u Crnoj Gori u posjeti Generalnom sekretarijatu za vakufska pitanja

 

imageDrugog dana zvanične posjete Kuvajtu , reis Fejzić sa saradnicima sastao sa zamjenikom generalnog sekretara za vakufska pitanja Muhamed Abdullah el-Dželahma. Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjoj saradnji, kao i o njenom kontinuitetu. image image

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.