REIS FEJZIĆ URUČIO POMOĆ ŽRTVAMA ZEMLJOTRESA U ALBANIJI

Od Islamske zajednice 30 hiljada eura za žrtve zemljotresa u Albaniji.

Reis Rifat ef. Fejzić u pratnji pomoćnika za odnose sa inostranstvom Omer ef. Kajoshaja, boravio je u radnoj posjeti Albaniji.

Povod posjete je dostavljanje materijalne pomoći koja je rezultat sergije organizovane na području Mešihata Islamske zajednice u Crnoj Gori, neposredno nakon zemljotresa.

Reis Fejzić pored posjete ugroženim područjima posjetio je organizacije koje su direktno uključene u procese saniranja posledica zemljotresa. On je ovom prilikom uručio prilupljena sredstva koja će organizacije upotrijebiti po osnovi prioritetnosti.

Delegaciju Islamske zajednice je najprije primio gosp. Medi Gura, predsjedik organizacije ALSAR. Reis Fejzić je ovoj organizaciji uručio iznos od deset hiljada eura.

Predsjednik se od srca zahvalio Islamskoj zajednici u Crnoj Gori i njenim pripadnicima, ljudima dobre volje koji su solidarnošću potvrdili svoju humanost. Reis Fejzić je istako da za dobrotu ne postoje granice, i to je ono što vjernike navodi da bude od pomoći koliko, kako može i kome može.

Druga organizacija koju je reis Fejzić posjetio bila je Fondacija Miresia (Dobročinstvo). Reisa Fejzića i Kajoshaja primio je direktor Korab Kaja sa saradnicima.

Ovoj organizaciji je uručena pomoć u iznosu od dvadeset hiljada eura. Reis Fejzić je poželio narodu Albanije da se posledice zemljotresa u što skorijem roku saniraju.Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.