Potpredsjednik Vlade republike Turske i direktor Tike primili reisa Fejzića u Ankari

Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifat efendija Fejzic boravi u sluzbenoj posjeti u Turskoj. Rejsa Fejzica je primio potpredsjednik Vlade gospodin Hakan Cavusoglu. Nakon srdacnog doceka gospodin Cavusoglu je pozelio dobrodislicu reisu Fejzicu te izrazio zahvalnost na posjeti. Reis Fejzic se zahvalio gospodinu Cavusoglu na izuzetno dobroj saradnji izmedju Islamske Zajednice u CG i institucija u Ankari. Potpredsjednik Cavusoglu je najavio i dalju podrsku i dobru saradnju sa Islamskom zajednicom u Crnoj Gori.

IMG-5f726a9ed59280fbe0388b3296f843e5-V

Nakon srdacnog razgovora dvojica sagovornika su uzrazili nadu da ce se ponovo sresti u skorijem vremenu.
Nakon posjete podpredsjeniku vlade reisa Fejzica je primio direktor TIKA gospodin Serdar Cam. Reis Fejzic je iskoristio priliku da se zahvali gospodinu Camu na pruzanju podrske u realizaciji projekata Islamske Zajednice te dodao da je TIKA u Crnoj Gori jako prepoznatljiva zahvaljujuci projektima koje realizuje u pruzanju i pomoci u svim insticijama u CG.
Posjeta je protekla u izuzetno prijatnoj atmosferi a direktor Cam je najavio i dalje dobru saradnju izmedju Islamske Zajednice u Crnoj Gori i TIKE.
Na kraju gospodin Serdar Cam se zahvalio reisu Fejzicu na posjeti te pozelio puno uspjeha u buducem radu.

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.