Čestitka reisa Fejzića Erdoganu na pobjedi na izborima

IMG_20140805_200012_editCijenjeni gospodine Erdogan,
Narod je u Vama vidio svoju snagu, i volja naroda se i ovog puta obistinila da sa Vama kao budućim predsjednikom Turske, napredak i povraćeni ponos građana Turske i bratskih naroda neće biti zaustavljen. Vaša ruka je za cijelog vašeg političkog angažmana bila najbliža narodu. Zato je i prirodno što je njihov glas podrške najbrže došao u vaše povjerljive ruke.
Vijest o vašoj ubjedljivoj pobjedi obradovala nas je, jer vaša podrška i pomoći nije zaobišla ni nas, na čemu smo vam uvijek zahvalni. Osobito znam da se u svom radu u pogledu ljudi posebno oslanjate na hair-dove. U našim dovama smo i ovoga puta molili Svemilosnog Allaha da vam pomogne da i u buduće budete silni oslonac muslimanima svijeta. Vaš glas nije ćutao nad nepravdama, vaša odlučnost i lik sultana u ulozi sluge zadužio je sve nas da onoliko koliko možemo budemo Vama od pomoći. Zato i dalje dovu činimo da vas Allah pomogne na poziciji predsjednika Turske. Neka istinsko, pravedno i produktivno liderstvo kojim ste probudili i zadivili svijet osnaži Tursku ekonomiju, prosperitet, i napredak, i neka vas Svemogući Allah zaštiti od spletki i smutnji neprijatelja kojima smeta ono što činite za Tursku i muslimane širom svijeta.
U svoje lično ime, u ime svih pripadnika Islamske zajednice u Crnoj Gori, koristim ovu priliku da Vam uputim srdačne čestitke na osvojenoj pobjedi.

Primite iskrene selame,
Reis Islamske zajednice u Crnoj Gori
Rifat ef. Fejzić

Komentiraj

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.